top of page

CoResolve

De methode Lewis Deep Democracy heeft me enorm geïnspireerd.

- Omdat het ruimte geeft om een andere mening te hebben zonder dat je direct alle     argumenten, feiten en cijfers paraat hoeft te hebben. 

- Omdat je als leider, manager, voorzitter, moeder heel duidelijk kan zijn in jouw           mening en toch aan jouw team, buurtgenoten of kinderen alle ruimte kan geven om   hun stem te laten horen.

- Omdat ik niet meer bang ben voor het gedoe, als we het niet met elkaar eens zijn.     Maar dat ik nu weet hoe functioneel dat gedoe is.

- Omdat ik het conflict niet meer uit de weg hoef te gaan, want met deze methode       leidt het conflict tot betere relaties. En ik altijd maar denken dat het de relatie             schaadt als we ruzie zouden krijgen..... 

We moeten er samen uitkomen. We moeten het samen oplossen. We hebben dus opnieuw te leren en ervaren hoe we in contact kunnen blijven, ook als het spannend wordt. En hoe we bij het nemen van onze besluiten de mensen met de afwijkende mening ook hierin blijven betrekken. Zodat er niet meer polarisatie ontstaat. 

Ik begeleid groepen bewoners, teams bij bedrijven, projectgroepen en gebiedscoöperaties in hun proces van samenwerken en samenbesluiten. In het voeren van het lastige gesprek en bij het oplossen van hun conflict. 

En ik train leiders in het echt nemen van de leiding over het proces en tegelijkertijd het geven van ruimte aan de mensen. 

Arnold Mindell quote.jpeg
Templates PDF.pdf
hdd.png

House of Deep Democracy

Level IV gecertificeerd Deep Democracy facilitator.

 

Unknown.png

Phoenix Opleidingen

Hier rondde ik in 2018 de drie-jarige opleiding 'Professionele communicatie' af.  

TA, Systemisch werk en gecertificeerd NLP trainer.

LDDLogoBlue-220811-130845.png

Lewis Deep Democracy

Personal Development Program

Instructor CoResolve

 

bottom of page