top of page

Moe...

Ik zie je werken

je best doen

Ik zie je verlangen

naar erkenning

waardering

voor je goede intenties

Je hart is groot

je betrokkenheid enorm

je helpt, vraagt,

steunt en redt

En toch

geen verbinding

En toch

steeds kritiek

nooit goed genoeg

Ik zie je verwarring

hoe je onbegrepen bent

hoe jouw liefde

geen grond vindt

Ik zie veel mensen enorm hard werken. Omdat ze het goed willen doen. Mensen die vanuit hele warme intenties willen bijdragen aan het bedrijf waar ze werken, die de mensen om zich heen willen helpen, liefde willen geven. En veel mensen worden moe van het niet begrepen worden, van het miskennen van hun intenties. En vaak komt dat doordat ze zich onhandig uiten, niet open zijn over hun intenties en gevoel. En dan kan de ander het ook verkeerd begrijpen. Maar vaak bevinden mensen met een warm hart zich in een koude omgeving. Kan je dus open zijn over je gevoel en intenties, zodat mensen je beter kunnen gaan begrijpen? Of pas je de warmte van je hart aan de temperatuur van je omgeving aan? Hoe zorg je voor jezelf; maak je jezelf weerbaar genoeg om jezelf te blijven of pas je je aan om te overleven? In elke situatie zal dit antwoord misschien anders zijn.....

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page