top of page

Op de juiste plek zijn

De afgelopen weken heb ik, waarschijnlijk zoals veel anderen, weer opnieuw stilgestaan bij wat voor mij belangrijk is in het leven en, specifiek, in mijn werk. De plek, in letterlijke zin, zette dit in gang. De plek waar ik werk is immers opeens mijn bureautje thuis geworden. En aanvankelijk zat me dat als gegoten, maar al binnen een week voelde ik onrust. En in meer figuurlijke zin zat de plek me nog op een andere manier dwars. Ik mocht namelijk deelnemen in een enorm inspirerend project, samenwerken met bevlogen mensen met het gevoel van bijdrage aan een betere wereld. Heerlijk toch? Ik heb mezelf verbaasd over hoe lastig ik dat vond. Werken in een project past me niet zo goed. Bijzonder om dat zo bij Projectkompassie te ervaren. Mijn plek is in de dagelijkse operatie. Mijn natuurlijke habitat is daar waar ik mee mag draaien in het dagelijkse ritme van een bedrijf en vanuit daar bijdrage hebben aan de samenwerking en communicatie. Interimmanagement eigenlijk, maar dan wel door ook mee te doen. Brandjes blussen, klachten afhandelen, medewerkers op de juiste plek zetten, successen vieren, processen steeds een klein beetje verbeteren door te experimenteren en vooral heel veel contact met heel veel verschillende mensen. En dat in samenwerking met de projectleiders waarmee we elk vanuit onze eigen passie de organisatie nog mooier maken! Projecten doen als kompas om je passie te vinden, grappig te ervaren hoe dat deze periode weer opnieuw voor mij geldt.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page