top of page

Afronding en start

De laatste keer dat we elkaar met het hele netwerk van Projectkompassie gewoon zagen was in januari. In januari. Jemig! Toen maakten we onze lipdub: een geweldige ervaring met goedlopend projectmanagement. Sinds die keer hebben we elkaar gezien op het feest van 10-jaar Saxion Top Talent en daarna online. En dat ging beter dan ik had kunnen hopen. En het werkt slechter dan we ons realiseren. Wat is het toch van belang om elkaar in de ogen te kunnen kijken, contact te maken door een kleine aanraking of het delen van de kaasschaaf. Fijn dat we elkaar afgelopen vrijdag in de tuin van de thuisbasis van PKP in Voorst nog hebben kunnen ontmoeten!

En wat is er veel gebeurd sinds januari. Op deze foto zien we Thomas, die kort daarna naar Maleisië vertrok en die met zijn projectgroep goed werk heeft gedaan voor het Duurzaamheidscentrum. We hebben deze en andere projecten met elkaar afgerond, we hebben alle eindgesprekken gehad waarin iedereen liet zien welke ontwikkeling hij of zij heeft doorgemaakt. We nemen afscheid van 7 studenten die (bijna) zijn afgestudeerd. We hebben Lisa in dienst genomen. Afscheid genomen van Kai. Nardo een vast contract gegeven en Anne uitgezwaaid richting haar zwangerschapsverlof. We hebben onze validatie voor het HP bij Saxion weer voor drie jaar verlengd, Kris is dit jaar verkozen tot Top Talent student van het jaar en we hebben maar liefst 16 intake gesprekken gevoerd met studenten die volgend jaar mee willen gaan doen! Welkom!

Op 11 en 12 september starten we het nieuwe jaar op. Het lijkt erop dat we dan kunnen doen zoals we gewend zijn, met kleine aanpassingen. Ik verheug me er enorm op! We hebben een mooi programma klaar liggen, met meer nadruk op het leren leren op een andere manier en met meer nadruk op de ontwikkeling van ons gedachtengoed: waarin we nog meer van betekenis zijn door projecten te doen die van waarde zijn voor ieders directe leefomgeving, waarin we gaan ontdekken hoe we onze eigen invloed kunnen vergroten op de wereld om ons heen. Gebiedsleren. Met nog meer betrokkenheid van onze professionals, die we ook een aantrekkelijk ontwikkelprogramma kunnen bieden voor zichzelf. Een jaar van doorontwikkeling van onze eigen methode: 8Maps. Ontwikkeld door de projectgroep van Jordi en Wessel. En een jaar waarin ik zelf nog meer betrokken zal zijn bij het hp en hopelijk onze studenten ook heel vaak ga ontmoeten terwijl ik aan het flexwerken ben op de locaties van Saxion. PKP komt naar je toe dit studiejaar!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page