top of page

CoResolve: we lossen het samen wel op!

Ik ben al een aantal jaar erg gegrepen door de methode van Lewis Deep Democracy. Hongerig naar meer ben ik boeken gaan lezen, opleidingen gaan volgen en er mee gaan werken omdat ik voel dat 'we' dit nodig hebben. Het helpt mij om los te komen van mijn eigen overtuigingen en meningen en werkelijk, echt te luisteren naar anderen. Het leidt in onze organisatie tot een kwalitatief rijkere besluitvorming, waar iedereen ook echt achter kan staan. Ook diegene die eigenlijk tegen is. En in onze maatschappij, die steeds verder lijkt te polariseren, is het nodig om de grote opgaves die er zijn met elkaar op te kunnen lossen.

Inmiddels ben ik bijna 'Instructor CoResolve'. Voor mij een ere-titel. Ik zou bijna weer visitekaartjes laten maken. Ik voel me trots dat ik onderdeel van de community van Lewis Deep Democracy mag zijn. En dat ik het werken met Deep Democracy mag doorgeven aan leiders; want daarover gaat CoResolve. Met CoResolve leer je de tools van Deep Democracy te gebruiken in een zakelijke setting, in formele (project-)vergaderingen. Maar natuurlijk helpt het je ook in je rol als moeder van je gezin of voorzitter van jouw vereniging. Erg waardevol ook om zo'n training te doen in jouw organisatie met het hele MT of met het team van projectleiders of docenten.

Ik plan ook een aantal open-inschrijf-trainingen. Interesse? Ik hoor het graag van je!


Illustratie van Sjuli Visser voor het boek: Methode OM.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page