top of page

Het is niet altijd alleen maar leuk

Heel vaak schrijf ik over de mooie dingen, de gave contacten die ontstaan en de waardevolle resultaten die ik bereik. En daar is geen woord van onwaar. Ik ben echt heel blij met alles waar ik mee bezig ben.

En wat ook waar is, is dat het soms best wat eenzaam is. ZZP-er zijn, bedoel ik dan. De drive uit jezelf halen, de initiator zijn vergt ook wat. Vandaag voel ik ook het verlangen, de heimwee, naar het werken in een vast team met collega's. In de veiligheid van het maandelijkse salaris werkte ik in het verleden met mooie mensen aan ook hele mooie doelen. Dagelijks met elkaar zijn brengt zijn eigen humor mee en de mogelijkheid om tegenslagen samen te verwerken. Dat was fijn. En, ook erg waar, ik wil er niet naar terug. Maar soms, op dagen als vandaag, mis ik toch een beetje de bedding van toen.

Dus vandaag maak ik de balans op, in energie, in bijdrage, zingeving en financieel. Plussen en minnen aan beide kanten van die balans. Zo is het. Het is zo.
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page