top of page

Methode OM: een nieuw hoofdstuk


Zomertijd. Reflectietijd. Creatietijd.De methode OM krijgt steeds meer vorm. OM staat voor Organiseren voor/door/tussen/vanuit/met de Maatschappij. Of welk voorzetsel je maar wilt gebruiken. Het is een methode OM met elkaar samen te werken, opnieuw (of misschien voor het eerst?) met elkaar in gesprek te gaan. Bewoners, ondernemers, overheden. Samen de opgaves die er zijn te verbinden aan de eigenheid van het gebied. Omdat dezelfde opgave in elke wijk, dorp of stad op een andere manier aangepakt moet worden. Maar we kunnen er niet meer omheen, we moeten OM. Hoognodig. Daar werk ik aan. Met mijn collega's van ZIINN, Chaingemakers en Projectkompassie. Ik ben omringt door een flink aantal mensen die meedoen en daar ben ik blij om. We bundelen de krachten, kennis en ervaring. We leren van elkaar.


En wat is het woord 'om' ontzettend vaak te gebruiken! :-)


Een kleine sneak preview: ik ga stripverhalen maken. Ik zeg: "Paf! Pifff! Bomm! Splatchhh!"
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page