top of page
Session in Progress

Facilitatie

* Leiderschapsontwikkeling

Ik begeleid managementteams in hun samenwerking met elkaar en met hun team. Hoe sta je als leider voor jouw visie en doel en geef je toch ruimte aan de ideeën, wensen en weerstanden van anderen? 

• Teamontwikkeling

Als teamlid heb je een eigen taak en doel, hoe breng je deze in lijn met de taken en doelen van je collega's en leidinggevende? Hoe ga je om met spanning in je team en hoe kom je samen in een flow?

* Bottom-up innovatie groepen

Als je elkaar als team gevonden hebt op gedeelde waardes en dromen, lijkt het soms of we maar een half woord nodig hebben om elkaar te begrijpen. Er is vaak zo'n moment, waarop toch blijkt dat niet iedereen precies hetzelfde beeld had. Hoe kom je voorbij deze teleurstelling?

Trainingen

* CoResolve

De methode van Lewis Deep Democracy wordt in de opleiding CoResolve aangeboden voor leiders. Dat wil zeggen, voor iedereen die in een samenwerking staat voor het realiseren van doelen. Dat kan zijn vanuit jouw managementrol, maar ook als projectmanager, voorzitter van de bewonerscommissie of begeleider van participatietrajecten. Je leert omgaan met weerstanden, effectief vergaderen, inclusieve besluiten nemen. Een twee-daagse training die je de certificering geeft om deel te nemen aan een level III training Deep Democracy.

* ShiftEQ

Een fantastische manier om in korte tijd de belangrijkste tools van Deep Democracy te leren toepassen. Na vijf online trainingen van anderhalf uur, merk je het verschil in jouw dagelijkse interacties met collega's, in vergaderingen en rondom besluitvorming.

Workshop

* Kennismakingsworkshop

Met je team, familie, vriendengroep of andere samenstelling kan je eens kennismaken met Deep Democracy. Op een luchtige, interactieve manier geef ik in een workshop jullie een ervaring met deze methodiek. Het zal jullie groepsdynamiek verder helpen en je hebt een leuke activiteit. 

Dit is natuurlijk alleen op maat aan te bieden, dus neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Intervisie

* Intervisie

Misschien heb je al eens een opleiding Deep Democracy gedaan, maar merk je dat je in praktijk het eigenlijk niet echt inzet. Ik herken dit. Het is fijn én nodig om steeds te reflecteren, casussen te bespreken, gesprekken voor te bereiden met mensen die weten waar DD voor staat. Ik biedt intervisie aan in groepen en op individuele basis. Even sparren, kennis ophalen en herkenning vinden. Doe je mee?

"Een jaar lang heeft Babette de overleggen van onze bewonersgroep begeleid met een goede check-in, het herkennen van verstorende communicatie en het betrekken van de minderheidsstem. In het begin is het hard werken, maar we werden steeds beter en het voelt bevrijdend én verbindend. We kunnen nu zelfstandig verder.

 

Annemieke van Dongen, Vereniging Aardehuis Oost Nederland

 

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

 

Michel Ryder

 

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.
Let your customers review you and tell their friends how great you are.”


Kevin Walker

 

bottom of page