top of page
  • Babette te Winkel

Zomer.... tijd voor jezelf?

Misschien staat een training Deep Democracy al lang op je verlanglijstje? Ik ken dit goed in mezelf, de keuze steeds tussen doorgaan met alles wat nodig is voor werk en thuis en aan de andere kant tijd nemen voor mijn ontwikkeling en plezier. Misschien dat de zomer opeens ruimte geeft om iets te doen dat je eigenlijk al lang wilde?

Inspiratie opdoen, nieuwe dingen leren, andere inzichten vergaren staat voor mij persoonlijk vaak een beetje gelijk met vakantie nemen. Ik kom na het lezen van een goed boek of het volgen van een training anders terug op mijn werk, net als na een vakantie. Misschien geldt dit voor jou ook?

CoResolve is een training van twee keer een dag (5 en 26 juli) waarin je gaat leren over jouw persoonlijke leiderschap, over groepsdynamieken, over omgaan met weerstand en inclusieve besluitvorming. Het geeft je, als je wilt, daarna ook toegang tot de Level III training Deep Democracy. Je krijgt toegang tot de online leeromgeving van Lewis Deep Democracy.

Maar ja, de data zijn misschien niet zo handig en het is misschien te mooi weer voor een training. Klopt. Wil je toch meedoen, nu of misschien later? Stuur me dan een bericht!Tweedaagse CoResolve juli 24
.pdf
Download PDF • 75KB

37 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page